O Nama

Par Reči

O Našoj Ordinaciji

Ginekološka ordinacija “Beloševac” je privatna lekarska ordinacija sa dvadesetogodišnjom tradicijom.Ordinacija je započela sa radom 2002.godine sa sedištem na Banovom Brdu. Tim lekara i vrhunska medicinska oprema garancija su kvaliteta usluga koje Vam pružamo.

Osnovne odlike našeg poslovanja jesu visoka profesionalnost , kvalitet i diskrecija. Naša primarna delatnost je zdravstvena zaštita žena (prevencija, dijagnostika i lečenje ginekoloških oboljenja),kao i kontrola i vođenje fiziološke I visokorizične trudnoće.

U našoj ordinaciji možete obaviti i sve ginekološke intervencije kao što su biopsija grlića, polipektomija, korekciju grlića, skidanje kondiloma i papiloma, prekid trudnoće, aplikaciju i ekstrakciju spirale.

Ginekološka ordinacija “Beloševac” je mesto na kome ćete se pre svega osećati opušteno i prijatno , i gde ćete dobiti besprekornu lekarsku uslugu.


Dr Stevan Beloševac , ginekolog sa tridesetpetogodišnjim iskustvom iz oblasti ginekologije i njegov tim saradnika je uvek spreman da pruži savet i odgovore na sva Vaša pitanja iz oblasti ginekologije i akušerstva.

Ginekološka ordinacija Beloševac

Individualni Pristup

Zašto Odabrati Nas

Medicinska Privatnost
Savremena Oprema
Kvalitet & Bezbednost
Kvalifikovani Doktori
Hitna Pomoć
Individualni Pristup
Personalizovani Tretman
Moderan Tretman

Zdravi i srećni pacijenti

Naši Zadovoljni Pacijenti

Mi smo ponosni na naš tim i našu sposobnost da pružimo visok nivo zdravstvene nege i usluge.

Naši pacijenti su naš prioritet, i radujemo se kada čujemo da su zadovoljni nama i našom uslugom.

Scroll to Top